Dollen in het water of chillen langs de pool onder het genot van hartige snack of een tropische cocktail is waar onze gasten zich steevast aan te goed blijven doen.

Kiskadee Restaurant

Ons restaurant gelegen langs de Suriname Rivier midden in een tropische ambiance, biedt een gevarieerd menu van overheerlijke maaltijden. Geniet van het rustieke panoramische uitzicht tijdens het nuttigen van uw maaltijd of van een snack bij een lekkere kop koffie.

Kiskadee Breakfast is an International Surinamese Breakfast BERGENDAL style

Kiskadee Dinner Menu

Ons Menu

Pool Bar en Grill

Onze aanwinst de Pool Bar en Grill is de plek bij uitstek om elkaar te ontmoeten. De Pool bar biedt een ruime keuze aan dranken en ons serviceteam staat klaar om u van dienst te zijn. Op het bar terras genieten van onze speciale cocktails en /of snacks is altijd een goed idee.

Pool Bar en Grill Beverage List

Infinity Pool

Ons infinity zwembad is ideaal gesitueerd met een adembenemende zicht op de Suriname rivier. Terwijl u van de tropische zon geniet of ervoor verkiest om te relaxen op het terras in een van onze cabanas, kunt u genieten van een koud biertje en een ruime keuze aan hartige hapjes.

Children's Playground

Ook aan de kinderen is gedacht, er is vermaak voor hen op de kinderspeelplaats dichtbij het zwembad waar ze kunnen stoeien.