Dollen in het water of chillen langs de pool onder het genot van hartige tropische cocktail is waar onze gasten zich steevast aan te goed blijven doen.

Kiskadee Restaurant

Ons restaurant gelegen langs de Suriname Rivier midden in een tropische ambiance, biedt een gevarieerd menu van overheerlijke maaltijden. Geniet van het rustieke panoramisch uitzicht tijdens het nuttigen van uw maaltijd of van een snack bij een lekkere kop koffie.

Kiskadee Breakfast & Lunch Menu

See Our Menu

Kiskadee Dinner Menu

See Our Menu

Piranha Bar

Een gezellige plek bij uitstek om elkaar te ontmoeten. De Piranha bar biedt een ruime keuze aan dranken en ons serviceteam staat klaar om u van dienst te zijn. Op het bar terras genieten van onze speciale cocktails en/of snack is altijd een goed idee.

Piranha Bar Beverage List

Infinity Pool

Ons infinity zwembad is ideaal gesitueerd met een adembenemende zicht op de Suriname rivier. Terwijl u van de tropische zon geniet of ervoor verkiest om te relaxen op het terras in een van onze cabanas, kunt u genieten van een koud biertje en een ruime keuze aan hartige hapjes.

Children's Playground

Ook aan de kinderen is gedacht, er is vermaak voor hen op de kinderspeelplaats dichtbij het zwembad waar ze kunnen stoeien.

Open voor reserveringen

vanaf 3 mei 2021

Boek Nu!