Ontdek ongerepte natuur door te slingeren tussen de bomen op onze zipline of te kayakken over de indrukwekkende Suriname rivier. Ervaar de geschiedenis door te participeren aan de historische wandeling of tour van Brokopondo.

Canopy Zip Line

De Canopy Zip Line, een ander hoogtepunt onder de attracties hier op Bergendal Amazonia Wellness Resort. Een onvergetelijke en opwindende jungletrip door de hoge bomen en op de rivier, veilig en vrij via een kabelbaan.

Kayaken

Vaar anderhalf uur met een kajak over de indrukwekkende Suriname rivier, luister naar de geluiden van het oerwoud, kijk uit naar wild en navigeer door de wilde natuur heen. Kajakken is nog nooit zo avontuurlijk en aantrekkelijk geweest. U zult gebruik maken van hoogwaardige uitrusting en u kunt volkomen rekenen op de veilige begeleiding van onze avontuurspecialisten.

Historische wandeling

Tijdens deze wandeling van een half uur bewandelt u samen met de gids de berg om meer van de omgeving en haar geschiedenis te leren. Laat de sfeer van de oude plantage Bergendal en natuurlijke historie van het gebied tot uw verbeelding spreken en u terugslepen in de tijd. Vergeet vooral niet om van de prachtige omgeving en de uitzichten te genieten.

Boot Tochten

Vaar anderhalf uur met de boot over de indrukwekkende Suriname rivier, luister naar d e geluiden van het oerwoud, kijk uit naar wild en navigeer door de wilde natuur heen. Uw uitzicht is nog nooit zo avontuurlijk en aantrekkelijk geweest. U kunt volkomen rekenen op de veilige begeleiding van onze ervaren bootsman.

Local Tours

Neemt u contact op met ons, voor een tour op maat.