Dollen in het water of chillen langs de pool onder het genot van hartige tropische cocktail is waar onze gasten zich steevast aan te goed blijven doen.

Canopy Zip Line

De Canopy Zip Line, een ander hoogtepunt onder de attracties hier in Bergendal Amazonia Wellness Resort. Een onvergetelijke en opwindende jungletrip door de hoge bomen en de rivier, veilig en vrij via een kabelbaan

Kayaking

Vaar anderhalf uur met een kajak over de indrukwekkende Suriname rivier, luister naar de geluiden van het oerwoud, kijk uit naar wild en navigeer door de wilde natuur heen. Kajakken is nog nooit zo avontuurlijk en aantrekkelijk geweest. U zult gebruik maken van moderne, hoogwaardige uitrusting en kunt volkomen rekenen op de veilige begeleiding van onze avontuurspecialisten.

Historical Hike

Tijdens deze wandeling van een half uur bewandel je samen met de gids de berg om meer van de omgeving en haar geschiedenis te leren. Laat de sfeer van de oude plantage Bergendal en natuurlijke historie van het gebied tot uw verbeelding spreken en u mee terugslepen in de tijd. Vergeet vooral niet om de prachtige omgeving en de uitzichten te genieten.

Activities

Infinity Swimming pool
Canopy
Kayaking
Birdwatching & Bird spotting

Hikes
Bike rental
River beach activities
River boat tours

Kayaking

BECOME ONE WITH NATURE

Kayaking

BECOME ONE WITH NATURE

River boat

TOURS

Bike rental

MOUNTAIN BIKING

Canopy

GET ADVENTUROUS

Hikes

EXPERIENCE THE JUNGLE

River beach

ACTIVITIES

Birdwatching

FIND YOUR FAVORITE BIRD