We staan klaar voor de organisatie van uw congressen te Berg en Dal Amazonia Wellness Resort. Berg en Dal Amazonia Wellness resort is de perfecte setting voor zakelijke en persoonlijke retraites.

Business Meetings

Berg en Dal Amazonia Wellness Resort tilt uw vergader ervaring zeker naar een hoger niveau. Ons flexibel evenementenruimte kan gemakkelijk worden aangepast aan uw behoeften en wensen, of u nu een congres of een zakelijke receptie plant. Ons toegewijde Conference Services-team zorgt voor alle essentiële details, zodat uw bezoekers gefocust en productief blijven.

Conferences

Organiseer congressen van elke omvang op het Berg en Dal Amazonia Wellness Resort. Ons ervaren team helpt u van begin tot eind, van opbouw tot demontage, inclusief verlichting, audiovisuele apparatuur, menu’s, entertainment en andere speciale vereisten, om ervoor te zorgen dat uw evenement een succes wordt.

Gatherings & Getaways

Berg en Dal Amazonia Wellness resort is de perfecte setting voor zakelijke retraites. Combineer zaken met plezier; productiviteit en een harmony van business & fun gaan naadloos samen met ochtendvergaderingen in het Krutu Conference Center, gevolgd door teambuilding activiteiten op de door u gewenste locaties.

Of het nu gaat om een bruiloft, reünie, vakantiefeest of andere speciale gelegenheid, wij hebben de ruimte die u nodig heeft om elk evenement uniek en gedenkwaardig te maken. Er zijn honderden redenen om een speciale gelegenheid te vieren, en een groot aantal verschillende manieren waarop het Berg en Dal Amazonia Wellness Resort u van dienst kan zijn.