Organiseer congressen van elke omvang in Berg en Dal Amazonia Wellness Resort. Berg en Dal Amazonia Wellness resort is de perfecte setting voor zakelijke en persoonlijke retraites.

Business Meetings

Berg en Dal Amazonia Wellness Resort zal uw vergader ervaring naar een hoger niveau tillen. Ons flexibel evenementenruimte kan gemakkelijk worden aangepast aan uw behoeften, of u nu een congres of een zakelijke receptie plant. Ons toegewijde Conference Services-team zorgt voor alle essentiële details, zodat uw bezoekers gefocust en productief blijven.

Conferences

Organiseer congressen van elke omvang in het Berg en Dal Amazonia Wellness Resort. Ons ervaren team helpt u bij het beheren van alles, van opbouw tot demontage, inclusief verlichting, audiovisuele apparatuur, menu’s, entertainment en andere speciale vereisten, om ervoor te zorgen dat uw evenement een succes wordt.

Gatherings & Getaways

Berg en Dal Amazonia Wellness resort is de perfecte setting voor zakelijke retraites. Combineer zaken met plezier; productiviteit en een gevoel van spel gaan naadloos samen met ochtendvergaderingen in het Krutu Event Center, gevolgd door teambuilding.

 

Of het nu gaat om een bruiloft, reünie, vakantiefeest of andere speciale gelegenheid, wij hebben de ruimte die u nodig heeft om elk evenement uniek en gedenkwaardig te maken. Er zijn honderden redenen om een speciale gelegenheid te vieren, en een groot aantal verschillende manieren waarop het Berg en Dal Amazonia wellness resort deze kan huisvesten.

Open voor reserveringen

vanaf 3 mei 2021

Boek Nu!