One small country, a wonderful world of diversityBekijk deze website in het Nederlands  Regardez ce site web en français Find us on Facebook   Follow BergendalResort on Twitter
BERGENDAL  

Welkom bij het BERGENDAL Eco & Cultural River Resort.

Op een afstand van ongeveer 85 kilometer verwijderd van de Surinaamse hoofdstad Paramaribo, op een prachtige locatie aan de oever van de Surinamerivier, ligt het BERGENDAL Eco & Cultural River Resort. Geïnspireerd door de fascinerende historische nalatenschap uit een boeiend koloniaal verleden en het waardevolle culturele erfgoed van deze bijzondere plek in het Surinaamse regenwoud, garandeert deze nieuwe onderneming in de Surinaamse toerisme-industrie aan elke bezoeker een ongeëvenaarde tropische natuur ervaring.

Als een exotisch nieuw alternatief met de ambitie om het beste eco culturele ressort te worden in de regio, bieden wij op BERGENDAL het uiterste in vriendelijke service en kwaliteitsaccommodatie. Gasten van het BERGENDAL Eco & Cultural River Resort zullen verrukt zijn van de unieke melange van avontuur, natuur, cultuur, geschiedenis, educatie en vermaak welke ons ressort maakt tot een unieke en plezierige ervaring voor het hele gezin.

Comfortabele accommodatie, klasse faciliteiten en ons voortreffelijk restaurant, complimenteren smaakvol de natuurlijke omgeving van het tropische regenwoud en het prachtige rivieruitzicht, waardoor gasten ten alle tijden volop kunnen genieten van de rust en de vreedzame sfeer voorzien door de natuur. Als een ressort met de nadruk op eco culturele activiteiten, nemen wij onze verantwoordelijkheid met betrekking tot de bescherming en duurzame ontwikkeling van de waardevolle ecologische rijkdommen en de exotische biodiversiteit in en rondom ons ressort, uitermate serieus. Lokale gemeenschappen met hun unieke culturele erfgoed, trotse tradities en intrigerende volkslegendes, zijn actief betrokken bij elk aspect van ons ressort en dragen bijzonder bij aan de charme en de gastvrijheid van BERGENDAL.

Of het dus avontuur is waar u op zoek naar bent voor  uw volgende eco-toerische vakantie, een inspirerende plek voor bedrijfsactiviteiten zoals conferenties, of uitsluitend rust en ontspannende activiteiten in een comfortabele natuurvriendelijke omgeving, het BERGENDAL Eco & Cultural River Resort is de perfecte keus voor een onvergetelijke ‘Caribische Amazone’ ervaring.
BOOKING OFFICE
Telephone: +597 475050
Fax: +597 420139
E-mail: info@bergendalresort.com
TIJD VOOR ACTIE EN PLEZIER...
Tijd voor Actie en Plezier
CHEFKOK JETRO WIRHT, VAN R...
Chefkok Jetro Wirht, van Rumors Lounge Cafe, Hotel Krasnapolsky heeft de Bergendal Amazon Iron Chefs Competition gewonnen!
Sweepstake winner

Bergendal Kindertarieven zijn vanaf nu veel goedkoper!

Birding Suriname and Brownsberg

ADVENTURE EXPERIENCE
VISA REQUEST
WELCOME
Name
E-mail


Check in

Days
Adults
Children
Rooms
ABOUT USNEWSKERSTEN HOSPITALITYHOTEL KRASNAPOLSKYSUSTAINABILITY    Find us on Facebook     Follow BergendalResort on Twitter